Segíthetünk? Van megoldás
Egy összeállítás a Fermentis élesztőszármazékairól, amely választ ad az Önök által gyakran feltett kérdésekre.
Savtermelő élesztők
Viniflora® OCTAVE-ban lévő élesztőtörzs képes növelni a fehér- és a rozé borok savasságát, és az íz összetettségét a csonthéjas gyümölcsök jegyei hozzáadásával.
A megfelelő almasavbontó kultúra kiválasztása
Megújult a Chr. Hansen (immáron Novonesis) almasavbontó kultúrák alkalmazásának táblázata. Az új táblázat, (mely már az új termékekkel is ki van egészítve) nem csak a kultúrák optimális feltételeit tartalmazza,…
ERJEDÉSOPTIMALIZÁLÁS A VINILIQUID™ SEGÍTSÉGÉVEL
Mi az a ViniLiquid™ és miért érdemes használni? A Fermentis által kifejlesztett ViniLiquid™ még ma is egy kimagaslóan innovatív erjedésaktivátornak számít, amely azt a célt szolgálja, hogy – mindenekelőtt…
SPECIALITY ÉLESZTŐK „haladó” borkészítőknek
Borászoknak, akik közelebb szeretnének kerülni a vadélesztőkkel való alkoholos fermentációhoz. Alkalmasak bio borokba is.
Aromakinyerés a tiolképző fajták esetében
Aromakinyerés, SafOEno™ CK S102 lenne az ideális tiolélesztő? Tanácsokat adunk arra vonatkozóan, hogy Ön miként hozza ki belőlük a maximumot.
Új termék a Novonesistől: Viniflora™ SuperNoVA
Új termék a Novonesistől: Viniflora™SuperNoVA. Váltson fokozatot a borkészítésben és szabadítsa fel bora valódi ízpotenciálját!
Nemzetközi borpiaci trendek
A nemzetközi borpiac 2024-es trendjei: minőségi borok iránti kereslet növekedés, a zöld irányzatok az alacsony, és alkoholmentes borok térnyerése.
Termékeink BIO/organikus borokba
A termékeink többsége felkerült a Biokontroll Hungária „Borászati termékek előállításához alkalmazható készítmények” listájára.