Novonesis

(Chr. Hansen)

A Novonesis-el azon dolgozunk, hogy természetes módon jobb világot teremtsünk.

A Novonesis megoldása:

A VINIFLORA® kultúrák lehetővé teszik a borászok számára, hogy évről évre javítsák a bor minőségét annak jellegét tiszteletben tartva, lehetővé téve a márka számára, hogy lépést tartsanak. De ez egyben hatékony megoldás is a szulfitok csökkentésére vagy eltávolítására a borokból, lehetővé téve a borászatoknak, hogy reagáljanak a fogyasztók egyre növekvő igényére a természetesebb borokra és a kevesebb vegyszer/tartósítószer iránti globális trendekre.

Tehát a VINIFLORA® kínálatból választott élesztők és baktériumokkal olyan borok előállítása válik lehetővé, amelyekben kevés vagy egyáltalán nincs SO2, miközben nem kompromisszumokat kötnek a minőségre, és jóval kevesebb nemkívánatos illékony savasság van jelen.
 

Miért Viniflora®

A VINIFLORA® segít megakadályozni a nemkívánatos mikroflóra növekedését, és megvédi a bor ízpotenciálját érlelődése során. Egységessé és élvezetessé teszi a borászok számára, hogy következetes és kellemes márkaélményt nyújtsanak.

Természetes élelmiszerkultúrák, amelyeket kifejezetten a fermentációs folyamatok ellenőrzésére választottak ki, megőrizve a szőlő fajtajellegét.

A VINIFLORA® baktérium- és élesztőkultúrák egyedi tulajdonságokkal rendelkező természetes törzsekre épülnek, mustmintákból származnak, az OIV szabályozásának megfelelően.

Több verzióban érkeznek, különféle boralkalmazásokat célozva meg a világ minden „terroir” -jára.

Videó lejátszása