Fermentis Sharing Days, 2024. december 1-3, Ghent, Belgium
A Fermentis gyártó partnerünk a belgiumi Ghent történelmi városában található Algist Bruggeman élesztőgyárban háromnapos programot szervez, hogy lehetőséget biztosítson a csapatuk, világméretű partnereik és ügyfeleik közötti információ cserére és…
SIMEI KIÁLLÍTÁS
SIMEi kiállítás november 12-15 között, 3-as csarnok, D01-G30-as standok.
Almasavbontás
A Novonesis (Chr. Hansen) almasavbontó kultúrák széleskörű megoldást nyújtanak a borászok számára boraikhoz, miközben a mikrobiológia védelmet erősítik.
Elakadt erjedés protokoll
A Fermentis elkészítette az újraoltási protokoll ajánlását.
Magas potenciális alkohol?
Az idei évben magasabb potenciális alkoholokkal találkozhatnak, amelyek kihívást jelenthetnek az alkoholos fermentáció során. Van megoldás!
Segíthetünk? Van megoldás
Egy összeállítás a Fermentis élesztőszármazékairól, amely választ ad az Önök által gyakran feltett kérdésekre.
Savtermelő élesztők
Viniflora® OCTAVE-ban lévő élesztőtörzs képes növelni a fehér- és a rozé borok savasságát, és az íz összetettségét a csonthéjas gyümölcsök jegyei hozzáadásával.
A megfelelő almasavbontó kultúra kiválasztása
Megújult a Chr. Hansen (immáron Novonesis) almasavbontó kultúrák alkalmazásának táblázata. Az új táblázat, (mely már az új termékekkel is ki van egészítve) nem csak a kultúrák optimális feltételeit tartalmazza,…
ERJEDÉSOPTIMALIZÁLÁS A VINILIQUID™ SEGÍTSÉGÉVEL
Mi az a ViniLiquid™ és miért érdemes használni? A Fermentis által kifejlesztett ViniLiquid™ még ma is egy kimagaslóan innovatív erjedésaktivátornak számít, amely azt a célt szolgálja, hogy – mindenekelőtt…