• Főoldal
  • Rólunk
  • Megoldásaink
    • Fermentis
    • Novonesis (Chr. Hansen)
    • M.A.Silva
    • Omnia Technologies Csoport
    • Sonoma bySAS
  • BIO
  • Fenntarthatóság
  • Csapat
  • Híreink
  • Kapcsolat

Híreink

  • Összes
  • Almasavbontó baktérium
  • Egyéb
  • Élesztők
  • Események
  • Hírek
  • Tápanyag
Meghívó: MATE VII. Országos Szőlész - Borász Konferencia / alkoholcsökkentés, alkoholmentesítés előadásra
2025.10.20.
Egyéb

Meghívó: MATE VII. Országos Szőlész – Borász Konferencia / alkoholcsökkentés, alkoholmentesítés előadásra

Kedves Partnereink! A MATE Egyetemen megrendezésre kerülő VII. Országos Szőlész- Borász Konferencián 2025. november 13-án Szendei Gergő kollégánk előadást tart alkoholcsökkentés, alkoholmentesítés technológiájának témájában. Az előadás címe: A bor esszenciája alkohol…

Elolvasom

Fermentis protokoll az elakadt erjedés újraindítására – biztonságosan, hatékonyan.
2025.10.14.
Élesztők, Tápanyag

Újra életet lehelhet a megakadt erjedésbe – így csinálja…

Fermentis protokoll az elakadt erjedés újraindítására – biztonságosan, hatékonyan.

Elolvasom

elakadt erjedés Fermentis

2025.09.18.
Hírek

Megtisztelő elismerés: Szendei Gergő címzetes docensi címet kapott a MATE-n

Szendei Gergőt a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) Szenátusa címzetes docensi címmel tüntette ki

Elolvasom

docens MATE

Az almasavbontás szükségszerűsége és általános felhasználása az utóbbi évtized évjáratainak sajátosságai miatt nélkülözhetetlenné vált a borok minőségének biztosításaként.
2025.09.18.
Almasavbontó baktérium

Almasavbontási lehetőségek

Az almasavbontás szükségszerűsége és általános felhasználása az utóbbi évtized évjáratainak sajátosságai miatt nélkülözhetetlenné vált a borok minőségének biztosításaként. A Novonesis (Chr. Hansen) almasavbontó kultúrák széleskörű megoldást nyújtanak a borászok számára, hogy…

Elolvasom

almasavbontó baktérium Chr. Hansen Novonesis

Tápanyagmenedzsment
2025.09.09.
Tápanyag

Tápanyagmenedzsment

A mustban elérhető tápanyagok segítik az élesztők és baktériumok működését, javítják és gyorsítják az erjedési folyamatokat.

Elolvasom

Fermentis tápanyag

SpringFiner-el a fanyarság ellen
2025.09.09.
Egyéb

Spring’Finer-el a fanyarság ellen

Spring’FinerTM egy természetes és allergénmentes élesztőfehérje kivonat alapú derítőszer.

Elolvasom

derítőszer Fermentis

2025.06.19.
Események

SAS 125. évforduló – Barcelona

Izgalmas összejövetel volt a SAS 125. évfordulójának ünneplésekor a látványos Sant Pau szecessziós komplexumban Barcelonában.

Elolvasom

beton amfóra beton tartály beton tojás SonomabySAS

Meghívó élő Fermentis webináriumra (fehérborok érzékszervi profilja) - 2025 június 19.
2025.06.06.
Események, Tápanyag

Meghívó élő Fermentis webináriumra (fehérborok érzékszervi profilja) – 2025 június 19.

Nagy örömmel hívjuk meg az érdeklődőket egy különleges élő webináriumra, ahol Maryam Ehsani kolléganőnk a Fermentistől az idei veronai Enoforum konferencián elhangzott előadását mutatja be.

Elolvasom

Fermentis tápanyag

2025.06.05.
Események

Enoforum – Verona 2025

Kollágáink előadása a veronai Enoforum rendezvényen.

Elolvasom

Chr. Hansen Fermentis Novonesis Omnia Technologies

Bejegyzések lapozása

1 2 … 5 Következő
9/38

Keresés

Legújabb bejegyzések

Meghívó: MATE VII. Országos Szőlész – Borász Konferencia / alkoholcsökkentés, alkoholmentesítés előadásra2025.10.20.
Újra életet lehelhet a megakadt erjedésbe – így csinálja…2025.10.14.
Megtisztelő elismerés: Szendei Gergő címzetes docensi címet kapott a MATE-n2025.09.18.
Almasavbontási lehetőségek2025.09.18.
Tápanyagmenedzsment2025.09.09.

Kategóriák

  • Almasavbontó baktérium
  • Egyéb
  • Élesztők
  • Események
  • Hírek
  • Tápanyag

Címkék

AI alkoholmentes borok almasavbontó baktérium amfora aromagazdagság beton amfóra beton tartály betontartály beton tojás biomegoldások borpiac Chr. Hansen derítőszer docens E2U egyetem együttműködés elakadt erjedés erejedésaktivátor fehérbor fenntarthatóság Fermentis habzóbor kiállítás konferencia M.A.SILVA MATE mézbor nem-Saccharomyces Novonesis Omnia Technologies organikus parafadugó parafa dugó prémium SonomabySAS SuperNoVA száraz élesztő tisztaság tojás trendek tápabyag tápanyag vadélesztő zöld irányzatok

Kapcsolat

Szendei Wine Kft.
+36202955079
edina@szendei.huwww.szendei.hu

Adatkezelés / ÁSZF

  • Adatkezelési tájékoztató
  • Általános szerződési feltételek
  • Jogi nyilatkozat
Copyright © 2018-2024. Minden jog fenntartva | Szendei Wine Kft.