Meghívó: MATE VII. Országos Szőlész – Borász Konferencia / alkoholcsökkentés, alkoholmentesítés előadásra
Kedves Partnereink! A MATE Egyetemen megrendezésre kerülő VII. Országos Szőlész- Borász Konferencián 2025. november 13-án Szendei Gergő kollégánk előadást tart alkoholcsökkentés, alkoholmentesítés technológiájának témájában. Az előadás címe: A bor esszenciája alkohol…
Újra életet lehelhet a megakadt erjedésbe – így csinálja…
Fermentis protokoll az elakadt erjedés újraindítására – biztonságosan, hatékonyan.
Megtisztelő elismerés: Szendei Gergő címzetes docensi címet kapott a MATE-n
Szendei Gergőt a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) Szenátusa címzetes docensi címmel tüntette ki
Almasavbontási lehetőségek
Az almasavbontás szükségszerűsége és általános felhasználása az utóbbi évtized évjáratainak sajátosságai miatt nélkülözhetetlenné vált a borok minőségének biztosításaként. A Novonesis (Chr. Hansen) almasavbontó kultúrák széleskörű megoldást nyújtanak a borászok számára, hogy…
Tápanyagmenedzsment
A mustban elérhető tápanyagok segítik az élesztők és baktériumok működését, javítják és gyorsítják az erjedési folyamatokat.
Spring’Finer-el a fanyarság ellen
Spring’FinerTM egy természetes és allergénmentes élesztőfehérje kivonat alapú derítőszer.
SAS 125. évforduló – Barcelona
Izgalmas összejövetel volt a SAS 125. évfordulójának ünneplésekor a látványos Sant Pau szecessziós komplexumban Barcelonában.
Meghívó élő Fermentis webináriumra (fehérborok érzékszervi profilja) – 2025 június 19.
Nagy örömmel hívjuk meg az érdeklődőket egy különleges élő webináriumra, ahol Maryam Ehsani kolléganőnk a Fermentistől az idei veronai Enoforum konferencián elhangzott előadását mutatja be.
Enoforum – Verona 2025
Kollágáink előadása a veronai Enoforum rendezvényen.









