Omnia Technologies Csoport

Világvezető a borok, alkoholpárlatok és egyéb italok, valamint egyes tejtermékek előállításához szükséges innovatív és fenntartható megoldások fejlesztésében és gyártásában.

Olasz gyökereikre és a fenntarthatóság iránti elhivatottságukra támaszkodva vezető technológiai szereplők a borászat, a szeszipar, az italgyártás és a tejipar területén. Teszik mindezt az ügyfeleik, a környezetükben élők és a közösségeik szolgálatában.

Az Omnia Technologies Csoport kötelékébe tartozó márkák alapvetően az alábbi három üzletágban vannak jelen: Feldolgozás, Palackozás és csomagolás, ill. Gyógyszeripar.

Az Omnia Technologies Csoporthoz tartozó, borászati iparágra szakosodott márkák listája:

Della Toffola

A Della Toffola több mint 60 éves tapasztalattal rendelkezik a borok és egyéb alkoholos italok piacára szánt gépek és üzemi berendezések gyártásában. A gyártó elsősorban a tangenciális szűrésre, valamint a fenntartható és kulcsrakész üzemek komplex tervezésére és kivitelezésére szakosodott.Della 

Padovan

A Padovan immáron több mint 100 éve foglalkozik különböző borászati termékek, párlatok, szőlőlevek, (mag)olajok és préselvények előállítására, illetve feldolgozására szánt üzemek tervezésével és telepítésével.

Permeare

A Permeare a borászattal, italgyártással, valamint a táplálékgyógyszerek előállításával foglalkozó ágazatok számára kifejlesztett csúcsszintű tangenciális szűrési és szétválasztási technológiák specialistája, amely a különböző ágazati szereplők sajátos igényeire szabott, magas minőségű és fenntartható megoldásokat szállít.

Sirio Aliberti

A Sirio Aliberti, amely elsőként kezdett autoklávokat és tartályokat gyártani a borászat és az italgyártás számára, ma is számos jövőbemutató és hatékony technológiai megoldást kínál, amelyekkel a piac minden szegmensét kiszolgálja.

Frilli

A Frilli több mint egy évszázada foglalkozik a különböző alapanyagokból készülő szeszesitalok és alkoholpárlatok előállításához szükséges egyedi desztillálóberendezések és komplett lepárlóüzemek gyártásával

Gimar

A Gimar a borászati iparág és azon belül is a tartályrendszerek régről ismert márkája, amely korróziómentes acélt alkalmazó, szabadalom alatt álló megoldásaival szerzett magának nevet az iparban.

Z-italia

A Z-italia olyan korszerű, fenntartható címkézési rendszerek tervezésével foglalkozik, amelyek a legmagasabb minőségi és teljesítménykövetelményeknek is megfelelnek.

OMB

Az Omb a borászati ágazat változó igényeihez alkalmazkodó, nagy hatékonyságú címkéző és kupakzáró berendezések tervezését és gyártását látja el.

Ape Impianti

Az Ape Impianti borászati és italgyártási felhasználásra alkalmas csomagolástechnikai megoldások tervezésével és létrehozásával foglalkozik, mind az éppen körforgásba lépő (többször visszagyűjthető), mind pedig az életciklus-végi csomagolóanyagok tekintetében.