• Főoldal
  • Rólunk
  • Megoldásaink
    • Fermentis
    • Novonesis (Chr. Hansen)
    • M.A.Silva
    • Omnia Technologies Csoport
  • BIO
  • Fenntarthatóság
  • Csapat
  • Híreink
  • Kapcsolat
2024.04.11.
Élesztők

ÚJ: SafŒno™ SPK 05

ÚJ: SafŒno™ SPK 05
2024.04.11.
Élesztők

Pezsgőkhöz, gyöngyöző borokhoz, friss, tiszta és ásványos

Ez a minőségi, tiszta és friss profilú fehér alapborok készítéséhez ideális aktív száraz élesztő jól viseli a nehéz erjesztési körülményeket.

A SafOeno™ SPK 05 aktív száraz élesztőt ajánljuk továbbá bármilyen típusú pezsgő és habzóbor (Champagne, Prosecco, Crémant stb.) másodlagos erjesztéséhez („Prise de mousse”), mivel az még alacsony hőmérsékleten (14°C / 57.2°F) is gyors és szabályos kinetika jellemzi.

  • Magas beépülési erősség
  • Közepes lag fázis
  • Gyors és szabályos kinetika (elsődleges erjesztés és „Prise de mousse”)
  • Erőteljes fermentációs képesség az alacsony pH (2,8–2,9) és hőmérséklet miatt stresszes körülmények között
  • Kismértékű illósavtermelés
  • Közepes mértékű almasavfogyasztás (a kezdeti koncentráció 20%-a)
  • Magas SO2-rezisztencia (50–75 mg/L tartalom esetén)
  • Nagyon alacsony mértékű acetaldehid-, SO2– és H2S-termelés
  • Easy to Use (E2U™): az élesztőt vagy közvetlenül, vagy előzetes rehidratálást követően olthatja be

Összetevők: élesztő (Saccharomycescerevisiae), emulgeálószer (szorbitán-monosztearát).

Maryam EHSANI

A bor üzletág technikai sales support menedzsere – Európa

Szakértői szemmel

„A SafOeno™SPK 05 jelenlegi kínálatunk egyik sarokköve. A gyümölcsös és virágos jegyeket felerősítő élesztőket kiegészítő termék nagyszerű választás a friss, ásványos pezsgőkhöz és gyöngyöző borokhoz. Az elegáns aromaprofilhoz magas fokú tisztaság társul, mivel az élesztő rendkívül csekély H2S- és SO2 -termelésű. Technikai oldalról pedig a termék rendkívül hatékonyan végzi a feladatát alacsony hőmérsékleten, a másodlagos erjesztés során.”

fehérbor Fermentis habzóbor pezsgő száraz élesztő

Előző bejegyzés10 érv az aktív száraz élesztőink mellettKövetkező bejegyzés A Chr. Hansen most már Novonesis

Recent Posts

Színes húsvéti tojás érkezik, ami a borászatban talál otthont2025.04.24.
Fermentis Akadémiát rendeztünk2025.04.08.
MÉZBOR élesztő a Fermentistől2025.02.26.

Kategóriák

  • Almasavbontó baktérium
  • Egyéb
  • Élesztők
  • Események
  • Hírek
  • Tápanyag

Címkék

AI alkoholmentes borok almasavbontó baktérium amfora aromagazdagság betontartály biobor biomegoldások borpiac Chr. Hansen E2U egyetem együttműködés elakadt erjedés erejedésaktivátor fehérbor fenntarthatóság Fermentis habzóbor kiállítás konferencia M.A.SILVA mézbor nem-Saccharomyces Novonesis Omnia Technologies organikus parafa dugó parafadugó pezsgő prémium SonomabySAS SuperNoVA száraz élesztő tisztaság tojás trendek tápabyag tápanyag vadélesztő zöld irányzatok élesztőszármazékok

Kapcsolat

Szendei Wine Kft.
+36202955079
edina@szendei.huwww.szendei.hu

Adatkezelés / ÁSZF

  • Adatkezelési tájékoztató
  • Általános szerződési feltételek
  • Jogi nyilatkozat
Copyright © 2018-2024. Minden jog fenntartva | Szendei Wine Kft.