• Főoldal
  • Rólunk
  • Megoldásaink
    • Fermentis
    • Novonesis (Chr. Hansen)
    • M.A.Silva
    • Omnia Technologies Csoport
    • Sonoma bySAS
  • BIO
  • Fenntarthatóság
  • Csapat
  • Híreink
  • Kapcsolat
2025.10.14.
Élesztők, Tápanyag

Újra életet lehelhet a megakadt erjedésbe – így csinálja…

Újra életet lehelhet a megakadt erjedésbe – így csinálja…
2025.10.14.
Élesztők, Tápanyag

Fermentis protokoll az elakadt erjedés újraindítására – biztonságosan, hatékonyan:

  • Detoxifikáció: a SpringCell élesztőhéj segít megkötni az erjedést gátló anyagokat

  • Újraindítás: az erőteljes BCS103 törzs akár 18%-os alkoholtoleranciával képes újraindítani a fermentációt

A protokoll segít elkerülni a minőségromlást, optimalizálni a pinceműködést és csökkenteni a felesleges költségeket.

Kérje tőlünk részletes útmutatónkat és ha szakmai kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal!

elakadt erjedés Fermentis

Előző bejegyzésMegtisztelő elismerés: Szendei Gergő címzetes docensi címet kapott a MATE-nKövetkező bejegyzés Meghívó: MATE VII. Országos Szőlész - Borász Konferencia / alkoholcsökkentés, alkoholmentesítés előadásraMeghívó: MATE VII. Országos Szőlész - Borász Konferencia / alkoholcsökkentés, alkoholmentesítés előadásra

Recent Posts

Meghívó: MATE VII. Országos Szőlész – Borász Konferencia / alkoholcsökkentés, alkoholmentesítés előadásra2025.10.20.
Újra életet lehelhet a megakadt erjedésbe – így csinálja…2025.10.14.
Megtisztelő elismerés: Szendei Gergő címzetes docensi címet kapott a MATE-n2025.09.18.

Kategóriák

  • Almasavbontó baktérium
  • Egyéb
  • Élesztők
  • Események
  • Hírek
  • Tápanyag

Címkék

AI alkoholmentes borok almasavbontó baktérium amfora aromagazdagság beton amfóra beton tartály betontartály beton tojás biomegoldások borpiac Chr. Hansen derítőszer docens E2U egyetem együttműködés elakadt erjedés erejedésaktivátor fehérbor fenntarthatóság Fermentis habzóbor kiállítás konferencia M.A.SILVA MATE mézbor nem-Saccharomyces Novonesis Omnia Technologies organikus parafadugó parafa dugó prémium SonomabySAS SuperNoVA száraz élesztő tisztaság tojás trendek tápabyag tápanyag vadélesztő zöld irányzatok

Kapcsolat

Szendei Wine Kft.
+36202955079
edina@szendei.huwww.szendei.hu

Adatkezelés / ÁSZF

  • Adatkezelési tájékoztató
  • Általános szerződési feltételek
  • Jogi nyilatkozat
Copyright © 2018-2024. Minden jog fenntartva | Szendei Wine Kft.