• Főoldal
  • Rólunk
  • Megoldásaink
    • Fermentis
    • Novonesis (Chr. Hansen)
    • M.A.Silva
    • Omnia Technologies Csoport
    • Sonoma bySAS
  • BIO
  • Fenntarthatóság
  • Csapat
  • Híreink
  • Kapcsolat
2025.06.05.
Események

Enoforum – Verona 2025

Enoforum – Verona 2025
2025.06.05.
Események

Idén is megérte elutazni Veronába, s bővíteni ismereteinket.

Az első nap délelőtt Davide kollégánk (Omnia Technologies) beszélt alkoholmentesítő technológiákról:

https://enoforum.eu/edizione-2025/innovazione-e-qualita-sensoriale-la-dealcolazione-che-preserva-la-struttura-del-vino

Délután folyamán a Novonesis-es kollégák előadását emelném ki a Pichia Kluyveri törzsről, s arról, hogyan segít egy negatív crebtree élesztő a borászoknak a rozéborok gyümölcsösségének fokozásában, a színstabilitás javításában és az energiamegtakarításban?

https://enoforum.eu/edizione-2025/in-che-modo-pichia-kluyveri-lievito-crebtree-negativo-puo-aiutare-i-produttori-di-vino-ad-esaltare-il-carattere-fruttato-dei-vini-rosati-migliorare-la-stabilita-del-colore-e-contribuire-al-risparmi

Számunkra a másnapi, s talán mondhatjuk a rendezvény legkiemelkedőbb és talán legkomplexebb előadása Maryam kolláganőnk (Fermentis) prezentációja volt a nem konvencionális módszerekról a hőmérséklet és a tápanyagtartalom Chardonnay borprofilokra gyakorolt ​​hatásának elmélyítése témában.

https://enoforum.eu/edizione-2025/metodi-non-convenzionali-per-approfondire-linfluenza-della-temperatura-e-della-nutrizione-sui-profili-del-vino-chardonnay

Ezt az előadást érdeklődő partnereink hamarosan egy élő webinár keretében is meghallgathatják. Hamarosan jelentkezünk a részletekkel.

Chr. Hansen Fermentis Novonesis Omnia Technologies

Előző bejegyzésFermentis és Chr. Hansen termékek jelöléseKövetkező bejegyzés Meghívó élő Fermentis webináriumra (fehérborok érzékszervi profilja) - 2025 június 19.Meghívó élő Fermentis webináriumra (fehérborok érzékszervi profilja) - 2025 június 19.

Recent Posts

Meghívó élő Fermentis webináriumra (fehérborok érzékszervi profilja) – 2025 június 19.2025.06.06.
Enoforum – Verona 20252025.06.05.
Fermentis és Chr. Hansen termékek jelölése2025.05.19.

Kategóriák

  • Almasavbontó baktérium
  • Egyéb
  • Élesztők
  • Események
  • Hírek
  • Tápanyag

Címkék

AI alkoholmentes borok almasavbontó baktérium amfora aromagazdagság betontartály biobor biomegoldások borpiac Chr. Hansen E2U egyetem együttműködés elakadt erjedés erejedésaktivátor fehérbor fenntarthatóság Fermentis habzóbor kiállítás konferencia M.A.SILVA mézbor nem-Saccharomyces Novonesis Omnia Technologies organikus parafa dugó parafadugó pezsgő prémium SonomabySAS SuperNoVA száraz élesztő tisztaság tojás trendek tápabyag tápanyag vadélesztő zöld irányzatok élesztőszármazékok

Kapcsolat

Szendei Wine Kft.
+36202955079
edina@szendei.huwww.szendei.hu

Adatkezelés / ÁSZF

  • Adatkezelési tájékoztató
  • Általános szerződési feltételek
  • Jogi nyilatkozat
Copyright © 2018-2024. Minden jog fenntartva | Szendei Wine Kft.