Idén is megérte elutazni Veronába, s bővíteni ismereteinket.
Az első nap délelőtt Davide kollégánk (Omnia Technologies) beszélt alkoholmentesítő technológiákról:
Délután folyamán a Novonesis-es kollégák előadását emelném ki a Pichia Kluyveri törzsről, s arról, hogyan segít egy negatív crebtree élesztő a borászoknak a rozéborok gyümölcsösségének fokozásában, a színstabilitás javításában és az energiamegtakarításban?
Számunkra a másnapi, s talán mondhatjuk a rendezvény legkiemelkedőbb és talán legkomplexebb előadása Maryam kolláganőnk (Fermentis) prezentációja volt a nem konvencionális módszerekról a hőmérséklet és a tápanyagtartalom Chardonnay borprofilokra gyakorolt hatásának elmélyítése témában.
Ezt az előadást érdeklődő partnereink hamarosan egy élő webinár keretében is meghallgathatják. Hamarosan jelentkezünk a részletekkel.

