• Főoldal
  • Rólunk
  • Megoldásaink
    • Fermentis
    • Novonesis (Chr. Hansen)
    • M.A.Silva
    • Omnia Technologies Csoport
    • Sonoma bySAS
  • BIO
  • Fenntarthatóság
  • Csapat
  • Híreink
  • Kapcsolat
2025.02.01.
Hírek

A M.A.SILVA bemutatja a NOBELTECH®-et

A M.A.SILVA bemutatja a NOBELTECH®-et
2025.02.01.
Hírek

A M.A. SILVA, büszkén bemutatja a NOBELTECH®-et, egy forradalmian új innovációt, amely a mesterséges intelligenciát ötvözi a prémium parafa gyártásával. Az első parafacég, amely mesterséges intelligenciát alkalmaz a páratlan termékminőség biztosítása érdekében, a M.A. SILVA új iparági mércét állít fel NOBELTECH® és NOBEL CORKSTOPPERS® termékvonalaival, amelyek a hagyományt ötvözik a legmodernebb technológiával és fenntarthatósággal.

A NOBELTECH® platform három fejlett technológia integrálásával biztosítja a piacon elérhető kiváló teljesítményű és fenntartható dugókat.

RAY SYSTEM® – A hőmérsékleti gradiensek alkalmazásával a RAY SYSTEM® hatékonyan távolítja el a TCA-t és más illékony anyagokat, miközben megőrzi a parafa természetes nedvességtartalmát. Ez a hő deszorpciós folyamat biztosítja az érzékszervi semlegességet, így a NOBELTECH® az egyik legjobb extrakciós megoldás a piacon.

SARA ADVANCED® – Ez a folyamatos és automatikus extrakciós folyamat biztosítja a illékony anyagok eltávolítását, ezzel biztosítva az érzékszervi egységességet. A rendszer kontrollált hőmérsékletet, nyomást és száraz gőzt használ a parafa rugalmas memória megőrzésére, így védve annak szerkezeti integritását.

BIONICEYE® – Mesterséges Intelligencia és Gépi Tanulás: Ez a technológia ultraérzékeny kamerákat és gépi tanulási algoritmusokat alkalmaz a darabonkénti válogatáshoz és osztályozáshoz. Az eredmény fokozott fenntarthatóság, mivel a folyamat kevesebb lépést igényel, miközben optimalizálja a hatékonyságot és biztosítja a kiváló minőségellenőrzést.

A SARA ADVANCED®, BIONICEYE® és RAY SYSTEM® kombinálásával a M.A. SILVA páratlan érzékszervi semlegességet és termékegységességet ér el.

NOBELTECH

AI fenntarthatóság M.A.SILVA parafadugó prémium

Előző bejegyzésÜnnepi / Újévi jókívánságok a Fermentis-tőlÜnnepi / Újévi jókívánságok a Fermentis-től.Következő bejegyzés MÉZBOR élesztő a FermentistőlMézbor élesztő a Fermentistől

Recent Posts

Meghívó élő Fermentis webináriumra (fehérborok érzékszervi profilja) – 2025 június 19.2025.06.06.
Enoforum – Verona 20252025.06.05.
Fermentis és Chr. Hansen termékek jelölése2025.05.19.

Kategóriák

  • Almasavbontó baktérium
  • Egyéb
  • Élesztők
  • Események
  • Hírek
  • Tápanyag

Címkék

AI alkoholmentes borok almasavbontó baktérium amfora aromagazdagság betontartály biobor biomegoldások borpiac Chr. Hansen E2U egyetem együttműködés elakadt erjedés erejedésaktivátor fehérbor fenntarthatóság Fermentis habzóbor kiállítás konferencia M.A.SILVA mézbor nem-Saccharomyces Novonesis Omnia Technologies organikus parafa dugó parafadugó pezsgő prémium SonomabySAS SuperNoVA száraz élesztő tisztaság tojás trendek tápabyag tápanyag vadélesztő zöld irányzatok élesztőszármazékok

Kapcsolat

Szendei Wine Kft.
+36202955079
edina@szendei.huwww.szendei.hu

Adatkezelés / ÁSZF

  • Adatkezelési tájékoztató
  • Általános szerződési feltételek
  • Jogi nyilatkozat
Copyright © 2018-2024. Minden jog fenntartva | Szendei Wine Kft.