• Főoldal
  • Rólunk
  • Megoldásaink
    • Fermentis
    • Novonesis (Chr. Hansen)
    • M.A.Silva
    • Omnia Technologies Csoport
    • Sonoma bySAS
  • BIO
  • Fenntarthatóság
  • Csapat
  • Híreink
  • Kapcsolat
2025.02.26.
Élesztők

MÉZBOR élesztő a Fermentistől

MÉZBOR élesztő a Fermentistől
2025.02.26.
Élesztők

A mézalapú must nehéz környezet az élesztő számára, mivel magas cukortartalma más tápanyagok hiányához kapcsolódik. Több év kutatás-fejlesztés és kísérletek kellettek ahhoz, hogy
a Fermentis megbirkózzon ezzel a kihívással, és olyan termékcsaládot dobjoon piacra, amelyet kifejezetten a trükkös mézbor-körülményekre terveztek. Végül két törzset választottak ki: a SafMead™ Classicot és a SafMead™ Twist-et, amelyek saját aromás tulajdonságaikkal különböző stílusú mézbort készítenek.

SafMead™ Classic: AZ IDEÁLIS ÉLESZTŐ a jól kiegyensúlyozott mézbor készítséhez.
A SafMead™ Classic csökkenti a fanyarságot és a keserűséget, így kiegyensúlyozott mézbort készít.
Egyes mézfajtákban a SafMead™ Classic acetátészter-termeléssel rendelkezik, amely ideális
virágos és gyümölcsös mézbor előállításához.

SafMead™ Twist: A TÖKÉLETES ÉLESZTŐ diós és fűszeres mézborhoz. POF+ karakterének köszönhetően a SafMead™ Twist fűszeres jegyekkel rendelkező mézbort készít,
főleg szegfűszegeset. A SafMead™ Twist-tel készült mézbor kellemes mandula és mogyoró jegyeket
áraszt. A SafMead™ Twist-et az etil-észter mérsékelt termelése is jellemzi, ami gyümölcsös és virágos
jegyeket eredményez, kellemes hosszú lecsengéssel.

Fermentis mézbor száraz élesztő

Előző bejegyzésA M.A.SILVA bemutatja a NOBELTECH®-etKövetkező bejegyzés Fermentis Akadémiát rendeztünkFermentis Akadémiát rendeztünk márciusban.

Recent Posts

SAS 125. évforduló – Barcelona2025.06.19.
Meghívó élő Fermentis webináriumra (fehérborok érzékszervi profilja) – 2025 június 19.2025.06.06.
Enoforum – Verona 20252025.06.05.

Kategóriák

  • Almasavbontó baktérium
  • Egyéb
  • Élesztők
  • Események
  • Hírek
  • Tápanyag

Címkék

AI alkoholmentes borok almasavbontó baktérium amfora aromagazdagság beton amfóra betontartály beton tartály beton tojás biobor biomegoldások borpiac Chr. Hansen E2U egyetem együttműködés elakadt erjedés erejedésaktivátor fehérbor fenntarthatóság Fermentis habzóbor kiállítás konferencia M.A.SILVA mézbor nem-Saccharomyces Novonesis Omnia Technologies organikus parafa dugó parafadugó pezsgő prémium SonomabySAS SuperNoVA száraz élesztő tisztaság tojás trendek tápabyag tápanyag vadélesztő zöld irányzatok élesztőszármazékok

Kapcsolat

Szendei Wine Kft.
+36202955079
edina@szendei.huwww.szendei.hu

Adatkezelés / ÁSZF

  • Adatkezelési tájékoztató
  • Általános szerződési feltételek
  • Jogi nyilatkozat
Copyright © 2018-2024. Minden jog fenntartva | Szendei Wine Kft.