• Főoldal
  • Rólunk
  • Megoldásaink
    • Fermentis
    • Novonesis (Chr. Hansen)
    • M.A.Silva
    • Omnia Technologies Csoport
  • BIO
  • Fenntarthatóság
  • Csapat
  • Híreink
  • Kapcsolat
2024.12.02.
Hírek

Új stratégiai akvizíciók az Omnia Technologies Csoporton belül

Új stratégiai akvizíciók az Omnia Technologies Csoporton belül
2024.12.02.
Hírek

Az Omnia Technologies újabb felvásárlásai: a Les Pressoirs Coquard, a Nortan és a Cadalpe.

A több mint 100 évvel ezelőtt Reims Bezannes-ban (Champagne régió, Franciaország) alapított Les Pressoirs Coquard a világ legnagyobb pezsgőtermelői és borászai által használt préseiről híres. Az akvizíció az Omnia Technologies első Olaszországon kívüli gyártóüzeme, és jelentős lépést jelent a francia piacon, különösen a pezsgőiparban, ahol a Coquardot egyedülálló és technológiailag fejlett tulajdonságairól ünneplik.

A veronai (Olaszország) székhelyű Nortan a palackozósorok kupakoló- és huzalfedeles gépeinek gyártásában vezető vállalat, és hosszú távú partnere Bertolasonak, az Omnia Technologies bor- és szeszesital-palackozási automatizálási specialistájának, több mint 140 éves múlttal. A Nortan márkaportfólióba való beépítésével az Omnia Technologies kibővíti kínálatát a palackozási technológiák terén, kihasználva a 30 éves kutatást, a technológiai innovációt és a rugalmasságot.

A Cadalpe, amelynek székhelye Vazzolában (Treviso, Olaszország) található, a borfeldolgozáshoz használt borászati ​​gépek világszinten vezető vállalata, amely keresztáramú és tangenciális szűrőkre specializálódott. Ez a felvásárlás növeli az Omnia Technologies azon képességét, hogy átfogó kulcsrakész megoldásokat kínáljon a borágazat számára.

„Ezek az új akvizíciók jelentősen bővítik az Omnia Technologies technológiai és automatizált megoldásainak portfólióját, megerősítve szolgáltatásainkat az ügyfelek számára világszerte” – mondta Andrea Stolfa, az Omnia Technologies vezérigazgatója. 

Omnia Technologies

Előző bejegyzésA seprő legjava a bor tisztításáért és aromagazdagságáértA seprő legjava a bor tisztításáért és aromagazdagságáértKövetkező bejegyzés Itt jártunk: Fermentis Sharing Days, Belgium, GhentItt jártunk: Fermentis Sharing Days 2024

Recent Posts

Színes húsvéti tojás érkezik, ami a borászatban talál otthont2025.04.24.
Fermentis Akadémiát rendeztünk2025.04.08.
MÉZBOR élesztő a Fermentistől2025.02.26.

Kategóriák

  • Almasavbontó baktérium
  • Egyéb
  • Élesztők
  • Események
  • Hírek
  • Tápanyag

Címkék

AI alkoholmentes borok almasavbontó baktérium amfora aromagazdagság betontartály biobor biomegoldások borpiac Chr. Hansen E2U egyetem együttműködés elakadt erjedés erejedésaktivátor fehérbor fenntarthatóság Fermentis habzóbor kiállítás konferencia M.A.SILVA mézbor nem-Saccharomyces Novonesis Omnia Technologies organikus parafa dugó parafadugó pezsgő prémium SonomabySAS SuperNoVA száraz élesztő tisztaság tojás trendek tápabyag tápanyag vadélesztő zöld irányzatok élesztőszármazékok

Kapcsolat

Szendei Wine Kft.
+36202955079
edina@szendei.huwww.szendei.hu

Adatkezelés / ÁSZF

  • Adatkezelési tájékoztató
  • Általános szerződési feltételek
  • Jogi nyilatkozat
Copyright © 2018-2024. Minden jog fenntartva | Szendei Wine Kft.